Perros marrones en hoeren
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
27 Maart 2008 | Uruguay, Montevideo
Om te beginnen: bedankt voor jullie berichtjes! Vind het leuk om te lezen; dikkevetterielekst.
Mijn eerste week met mn hoofd op tv is inmiddels voorbij. Na de eerste keer live verslag te hebben gedaan, vonden ze het blijkbaar primabeter gaan. Wat betekent: dat ik nu elke week drie a vier dagen op pad ga (met 2 auto´s!)om verslag te doen van...vanalles. Vorige week ben ik naar een festival geweest, een camping en..een voetbalclub. Jullie weten van mijn liefde voor voetbal(lers) dus ik was zeer content.
Werd meteen uitgenodigd om mee te gaan op trainingweekend en de wedstrijd maar ja, geen tijd. Bovendien denk ik dat mama het niet goed vindt als ik met een elftal op trainingsweekend ga, he mam? Eigenlijk moet ik nog maar wel even achter het telefoonnummer van de keeper aan. Goed.
Het dieptepunt van de week was vrijdag, toen we uitzending hadden vanuit een buurthuis waar we spelletjes gingen doen. Ja, spelletjes, als ik ergens een hekel aan heb...Ballen door een hoepel gooien, blikjes van een plank knallen, heel journalistiek allemaal. Maar, ik leef nog en merkte daar ook voor het eerst dat mensen het programma echt kijken. Jongens van 16 willen met me op de foto en oma´s beginnen spontaan hun levensverhaal te vertellen (en me hun (klein)zonen aan te smeren).
Al met al is het nogal bizar dat ik dacht te gaan monteren en filmen en dat ik nu elke dag begin met mijn make-up en mijn haar. En ik schrik ook wel eens als mensen me wat vragen over iets wat ik in het programma heb gezegd (al is dat niet veel en in bagger spaans maar a la), omdat ik totaal vergeet dat mensen het kijken. Heb gisteren zelfs mn eerste fanmail gehad, van 1 of andere gast die mijn mailadres wilde, brrr.
Maar sterallures zijn er gelukkig nog niet, hou elke dag mn adem in totdat ik terug kom bij het kanaal. Kan pas weer adem halen als ze me hebben verteld dat het ok, of minder of beter maar niet dramatisch was. Bovendien maak ik per dag minstens 1 fout in mn Spaans, waar ze dan weer de hele dag om kunnen lachen.
Het grappige is ook dat ik van de helft van de gasten geen idee heb wie het is. Zo stond ik gisteren met de ex-president te praten (kwam ik later achter toen hij zei: weet je wie ik ben? nee, oeps hihi, sorry).
O ja, en ik heb een microfoon, zo´n callcentreding, voel me net een spicegirl! Morgen neem ik mn camera mee naar canal en zal ik eens wat foto´s hierop gooien.
Natuurlijk heb ik ook nog een leven buiten mn stage: vorig weekend ben ik naar een kustplaatsje geweest, superbeter! Het was hier vorige week vakantie en iedereen gaat dan het land in. Dus, zaterdagavond ben ik met een paar chicks naar een strandfeest geweest. Eerst slapen tot 01.30 en dan dansen op het strand tot 07.00 uur!
Het leuke was dat er veel mensen uit Montevideo waren, de komende weken dus veel asado´s en afspraken, zodat ik als ik hier wegga een goed afscheidsfeest kan geven.
Bueno, ik ga even naar het strand, uitrusten van een dag tussen gladde muzikanten (´nee, ik kan niet met je dansen want dan laat ik je nooit meer los.´ UHL!), en dan de stad in.
Heb inmiddels de dvd´s van de eerste uitzendingen, zal eens kijken of ik er iets mee kan vanaf hier.
Ciao! xx
(Ik ben me er terdege van bewust dat dit stuk erg veel gaat over voetballers, muzikanten en al dat soort. Niet expres)
Ciao! xx
26 Maart 2008 - 20:19
Kim:
Jezus, wat ben ik een drama, de titel betekent....(o, dit gaat helemaal fout). Dat ik hier mijn Spaans zwaar aan het oefenen ben, begin elke dag met perro marron voor de rrr en met de dag gaat mn rr r beterrr. En hoer, ja, dat hangt op een a4´tje bij de productie en bijna iedereen die bij de omroep werkt noemt elkaar nu hoer. Fantastisch, die uitwisseling van taal. -
26 Maart 2008 - 20:26
Robin:
Vraagt zich af of je ook nog een beetje spreekkoren hebt lopen rond zingen? Jij voelt je toch ook altijd heel erg thuis tussen de gladde voetballers en muzikanten?(of is het echt muziEkanten?)
xx -
26 Maart 2008 - 20:29
Kim:
O jezus Rob, ik ga me even schamen in een hoekje. En dat van die spreekkoren: vertel ik je later..xx -
26 Maart 2008 - 21:13
Sofie:
Gladde Spice Girl van me!
Alleen maar goede verhalen toch? Voetballers en muzikanten... Ben benieuwd hoe de Brazilianen op jou gaan reageren.
En uiteraard wil ik een handtekening en zwart op wit hebben dat wij elkaar kennen. Om die toekomstige sterallures alvast het hoofd te bieden. ;)
Bigi Brasa!
26 Maart 2008 - 21:46
Marije:
Ja jezus.. als je zo doorgaat met het mooie meisje zijn daar dan leer je natuurlijk geen bal van journalistiek.. ;-) Gelukkig kan jij al heel veel, dus dat is ook niet nodig.
mail je snel babe!
Liefs! -
26 Maart 2008 - 21:54
Mark:
Even voor jouw info: passeerde laatst besneeuwde afslag Bathmen.
Ik vind het een goed verhaal, over de rollende R. Kan nu al niet wachten op die foto's van jou als callcentergirl.
En met voetballers en muzikanten is niks mis! -
27 Maart 2008 - 08:22
Jaap:
wie licht DWDD even in.... -
27 Maart 2008 - 09:00
Mam Ineke:
Wat vind ik het fijn dat je op cruciale momenten aan mij denkt! En van die spelletjes, iets ergers is er niet he? Ik kijk erg uit naar een fototje van je, ben benieuwd naar hoe ze je pimpen daar! Liefs -
27 Maart 2008 - 17:07
Floor:
kim je wordt beroemd!ik wil bewijs!dus zorg dat je ff op you tube komt..of stuur een fotootje! Ben blij te horen dat je eindelijk leert spelletjes te spelen!ha!have fun daar op het strand en voor de camera. Kus -
27 Maart 2008 - 20:36
Rene:
Hee, er was net een stukje op de tv dat de voetballers in Oeroekwaai, eigenlijk alle jonge mannen tussen 9 en 67 jaar, onbetrouwbaar zijn! Hebben alles op DVD gezet en kijken wat we er mee kunnen doen. Tot die tijd: Niet aankomen, op een afstand blijven en diep inademen.
Dus: Keep Distance! Comprendre! -
28 Maart 2008 - 20:49
Wilco:
Wilco noteerd: ´nee, ik kan niet met je dansen want dan laat ik je nooit meer los.
Thanks, -
29 Maart 2008 - 23:19
Bette:
Dacht dat Driedonks sterke verhalen aan het vertellen was. Dacht even checken wat hiervan klopt. Je bent echt een beroemdheid in Uruguay aan het worden!!!
Heel cool. Zet m op.
30 Maart 2008 - 12:07
Teuni:
Hee kim bedankt voor de felicitaties! Het gaat helemaal lekker daar lees ik wel!
kus teuni -
30 Maart 2008 - 20:09
Hatice:
ja youtube bewijs, would be nice!
06 April 2008 - 21:00
Wilco:
Ha deerntje,
Heij noe al 'n keer een filmpje van oe televisie optredens?
Dan stuur ik het noar de Batummse kraaannte.
Veurpagina dunkt mie!
09 April 2008 - 01:29
Harold:
Respect, respect, respect, vooral dat iedereen elkaar daar nu hoer noemt is erg hilarisch.
Xx