Bijna weg - Reisverslag uit Bathmen, Nederland van Kim - WaarBenJij.nu Bijna weg - Reisverslag uit Bathmen, Nederland van Kim - WaarBenJij.nu

Bijna weg

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

11 Januari 2007 | Nederland, Bathmen

Morgen is het dan eindelijk zo ver. In die 18 graden en zon heb ik wel zin. In Bathmen is het nu namelijk wel warm, maar ook grijs, regenachtig en very windy. Dus, ik moet maar eens gaan inpakken. Maar ik vrees met grote vrezen. Ik kwam er net achter dat ik allemaal uitbouwmogelijkheden heb in mijn koffer, alleen probleem is dat hij nu al 22,9 kilo weegt....En hij is nog maar voor de helft vol.
Dus, maar hierbij dus het adres van mijn site. Als ik iets kwijt wil aan jullie (bijvoorbeeld dat ik op het strand lig als het hier heel erg hard regent), zet ik hier een verhaaltje op. Nou, voor sommigen tot morgen en voor de rest: tot in de zomer, beter! Aju met een du!

• 11 Januari 2007 - 13:47

Boris:

Nou Kimmetje, bij deze wens ik je viel spaB toe in Spanje! Als je maar niet te veel verhaaltjes schrijft om ons lekker te maken met zon, zee en strand e.d...want daar kan ik persoonlijk niet zo goed tegen :)

Dagdag

• 11 Januari 2007 - 13:48

Margot:

bij deze open ik de wedstrijd wie reageert het eerst op kim dr bericht!
    tot morgen darling!
    xx

• 11 Januari 2007 - 13:49

Margot:

grrr

• 11 Januari 2007 - 13:50

Laura:

hee kim! die warmte is alweer weg (misschien heeft floor hem nu voor je?) ik zit hier gewoon te koukleumen heur..

• 11 Januari 2007 - 15:07

Marije:

ik ga je volgen ' jongen'!

kus marije

• 11 Januari 2007 - 15:24

Dirk:

Veel plezier!
    Ps, haha Margot.

• 11 Januari 2007 - 15:53

Freekje:

eej kimmy, super veel plezier in espagne! is vast geweldig! ik volg je op de voet en met een beetje geluk kom ik op visite. dag kimmy take care en geniet er van.
    kuzz

• 11 Januari 2007 - 16:03

Floor:

Ja: ik heb alle warmte!Kimmetje ik zie je morgen en ga je missen!!!Kus

• 11 Januari 2007 - 16:12

Harold:

Vlieg ze...

• 11 Januari 2007 - 16:15

Iris:

hee kim!
    succes met je koffer en natuurlijk ook met studeren straks,
    ik kijk nu al uit naar je lekkere verhalen & foto's!

wel weer terug komen hoor, want wat zijn linda, roos & jessica op de bar in boode nou zonder kim...xx

• 11 Januari 2007 - 17:12

Margreeth:

Heeej Kim!
    Heel veel plezier daar, geniet er van. Niet te veel studeren maar vooral veel uitgaan en vrienden maken. Maar gek genoeg maak ik me niet zo heel veel zorgen dat dat niet gaat gebeuren... ;)

Enne, we wisselen elkaar lekker af, over een week of vier ben ik weer terug in Nederland. :) Samen met Jitske zijn we toch wel ff de enige drie Hzessers die abroad zijn gegaan. :) Iedereen zo'n grote mond vooraf... :D Hoop dat we volgend jaar toch iig nog een redactie samen hebben! See you, enjoy!

Margreeth.

• 11 Januari 2007 - 20:03

Johan:

Veel plezier meid ennnnnnnnnnnn hou je cluppie hoog, ech wel !

• 12 Januari 2007 - 06:40

Nichon:

SPANNEND!!!!!! Heel veel plezier schat, ik ga na mijn afstuderen Elena opzoeken in Valencia, dus dan moet je ook gewoon maar even wat langer blijven en dan kom ik ook bij jou langs!!

Goede reis, gedraag je als een dame en doe niets wat ik ook niet zou doen whaha

ps ik weet niets van een mail van Margot??

• 12 Januari 2007 - 15:01

Maartje:

zo ik ben weer terug in Groningen en als het goed is ben jij inderdaad eerder aangekomen in Valencia!! Hoe was de reis? en is het beetje lekker weer?? dikke kus

• 13 Januari 2007 - 11:48

Sarah:

Potverdorie nog aan toe! Heb ik nog geen uitzwaai-momnet gehad en dan ga je nu al weg. Mijn enige excuus is dat ik het verschrikkelijk druk heb met de stage, hier in het zuiden. Ik wens je heel veeel plezier daaro! Breng die spanjaarden het hoofd op hol En schrijf ons wat mooie verhalen...
    kus sarah

• 19 Januari 2007 - 19:08

Maaik:

Hey kimmie, heb je helemaal vergeten te bellen voor je weg ging, maar mn scriptie is goedgekeurd!!! Heel veel plezier daar, doe voorzichtig en tot snel schrijfs weer!!!!! Doeiiiiii xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx