So much fun
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
20 Januari 2007 | Spanje, Valencia
Hier weer een berichtje uit Spanje. Aangezien internet best duur is en er in het hostel zo veel te doen is maar even kort. De afgelopen dagen waren echt geweldig. Ik hoorde dat er in Nederland storm was en zo, maar hier was het plus 20 graden dus veel op het dakterras liggen met onze nieuwe vrienden van hier. Het hostel is, behalve dat ik echt geen schone sokken meer heb, meer dan prima te doen. In twee dagen hadden we een soort van groep gevormd met engelsen, australiers, nieuw-zeelanders en onze trouwe Noorse vrienden. Engels met vele accenten dus, maar ´so much fun´. Het ontmoeten van deze mensen heeft gezorgd voor lange nachten in de lobby van het hostel, foute avonden in lege kroegen, middagen in bikini op het dakterras en meer van dit soort zooi. Nou ja, ik denk dat jullie je wel kunnen voorstellen hoe dit gaat.
Ik kan me echt niet voorstellen dat ik pas net een week weg ben. Voor mijn gevoel zit ik hier al tijden. Ik moet zelfs toegeven dat ik moet nadenken over mijn Nederlands omdat ik 90 procent van de tijd Engels of Spaans praat, zelfs met Anne.
Nou, dit was even een korte update. Die Spaanse vrouw is trouwens verdwenen naar haar oma in Jaen. We kwamen er na twee dagen achter dat ze zo raar keek omdat ze gewoon straalbezopen was. Om 2 uur ´s nachts ging ze de hand lezen van een ander kamergenootje. Die zou vijf tot tien mannen krijgen, nooit trouwen, geen kinderen en haar leven werd één groot drama. Ik heb bedankt voor het aanbod om mijn hand ook te laten lezen.
Nou, wij gaan de kroeg in met onze Noorse vrienden en dan morgen, ach ja, nog maar eens op het dakterras....
20 Januari 2007 - 22:03
Anne:
Totally amaaazing Kim! I´m so gonna put this on myspace... -
20 Januari 2007 - 22:04
Anne:
Oh my god!! That´s like sooo coool! -
20 Januari 2007 - 22:04
Anne En Kim:
Oh ja we hebben een appartement!!! -
21 Januari 2007 - 01:11
Maaike:
hey kimmie!!! Wat goed dat je een appartement hebt!!! Ik ben net klaar met artikel over een of ander kunstwerk en heb nu nog 2 dagen om tentamen te leren, word gek geloof ik!! Arghhhhhhhhhh........ Wou dat ik in Spanje zat!! Wanneer begin je daar met studie?? xx -
21 Januari 2007 - 10:46
Hatice:
Ow kim, fijn dat je een appartementje hebt!! woehaa!!
Wanneer beginnen de colleges eigenlijk?
21 Januari 2007 - 12:23
Margot:
OMG Awesome!ben benieuwd!pictures!!en we smsen/hyven/mailen haha! kus -
21 Januari 2007 - 14:02
Marije:
ja hallo! Een beetje vakantie vieren daar! Dat kan natuurlijk niet! ;-)
Heel fijn dat jullie ene appartement hebben! Samen dus? ;-)
Als je nu op t dakterras ligt, denk dan nog even aan hier... aan het stormachtige nederland en hardlerende studenten..
kusje! -
21 Januari 2007 - 18:10
Laura (H):
Een vriendelijk verzoek van mijn kant om niet van die jaloersmakende berichtjes neer te spammen hier... Dat kan echt niet hoor. De bomen en ruiten waaien je hier om je oren en jullie hebben het over in bikini op jullie dakterras. Een beetje meer respect voor ons thuisblijvers moet kunnen, toch?
Nee hoor schatten, heerlijk dat jullie zo genieten! Blijf dat ook vooral doen... Willen jullie zodra je een vaste verblijfplaats hebt een adres doorgeven? Ik ben nog niet geheel ingeburgerd in het digitale tijdperk en vrees dat dat ook niet snel zal gebeuren, wil jullie veel liever ouderwetse brieven en kaartjes sturen!
Veel liefs en een dikke kus -
21 Januari 2007 - 18:11
Laura:
rectificatie:
het is nog steeds jullie hebben en niet hebt... Zware avond gister, sorry -
22 Januari 2007 - 00:27
Iris:
kim!!
battum mist je, er breken zelfs rellen uit..fijn dat je een appartement hebt en super dat maartjoan nog bij je langs gaat komen!have fun ,xx -
22 Januari 2007 - 13:07
Kim@iris:
Ja, ik had gehoord van die rellen. Wie/wat/waarom? -
22 Januari 2007 - 16:23
Ineke:
Inmiddels vriezend hier en fijn van dat appartement en die zon en het terras en het café en die vrienden. Leuk dit alles te horen, terwijl de maandag hier zoals iedere maandag weer begonnen is. Het is zooooo saaaaaii!! Word maar nooit een werkende vrouw, daar is echt niets aan. Hee, goed je best doen op school he, je begint toch deze week?? Kussies -
23 Januari 2007 - 09:07
Nichon:
Kimmieeee!g'day mate hihi! Leuk om al je verhalen te lezen weer hoor maar ze mogen wel wat langer ;) (en wat ongecensureerder, dit is natuurlijk veel te braaf...) nou ik neem strax trouw je post in in het cafe en booduh en de brink en natturlijk bloemisterij de flora inn...? en dan is het zo afgelopen met die rellen. Laat dat maar aan mij over whahah. Nou smidge als je er niet uitkomt ozzietechtnisch gezien dan garandeer ik geen antwoorden te hebben, maar je kan het altijd proberen. Smooches! -
23 Januari 2007 - 17:18
Kim@nichon:
Ongecensureerd? Mijn moeder leest dit ook. Kijk maar in de t-mail ;) -
24 Januari 2007 - 15:23
Floor:
kim wat een lekkere foto's!!!en ben benieuwd naar je neiuwe crib; binnenkort ff msnen!kus -
24 Januari 2007 - 23:28
Patty Brard:
Goed zo Kim, altijd je Chanel blijven dragen, no matter what. kus van je vriendin Pat -
11 Februari 2007 - 22:18
Beau:
He mentormama,
Hoe gaat het daar in het mooie Valencia?Dacht laat ik maar eens een kijkje nemen op je site. Ben nu al jaloers. Veel plezier en leef je uit! Kus