Slippers en cocktails - Reisverslag uit Valencia, Spanje van Kim - WaarBenJij.nu Slippers en cocktails - Reisverslag uit Valencia, Spanje van Kim - WaarBenJij.nu

Slippers en cocktails

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

22 Mei 2007 | Spanje, Valencia

Tussen alle bedrijven door maar weer eens een berichtje.
Nou, Koninginnedag was leuk! Alleen een beetje jammer dat mijn Koninginnedag al om 12.00 uur begon en veel mensen pas ´s avonds kwamen, toen ik bezig was een fles wodka zo leeg mogelijk te krijgen.
Maar goed, alles was oranje, André Hazes is geintroduceerd en de dag daarna was de teringzooi en de bruine laag op de vloer hét bewijs van een goed feest.

Om half 11 de dag erna stond ik alweer swingend op ´Als de morgen is gekomen´ de vloer te dwijlen. Daarna volgde een groot inkakmoment. Maar, aan het einde van de middag kwam een andere koningin Maartje (I like big buts and I cannot lie) met maatje Emiel (regelen, terror en meer van dat studentengebral) langs. Dus, moest ik snel aansterken en weer door.
Lekker cultureel gedaan en de dag daarna hetzelfde rondje met mijn opa en Gon die ook gezellig langskwamen. En de dag daarna mama en René. Wat een visite, gelukkig ben ik helemaal in de Spaanse mood, anders zou ik nog plots in de stress schieten.
Nu ben ik Margootje aan het afwerken, die morgen alweer naar Holanda gaat.

De tijd gaat zo snel hier, over vier weken ga ik weg uit Valencia!
Wel kut met peren, ik vind het allemaal wel goed hier. Minstens 3 dagen per week op het strand; drijven op een heldere zee met de zon als enige in het midden van een blauwe lucht.
Dan weer even loungen op de pier bij de America´s Cup, of terrasje pakken na school.
Het is straks wel raar denk ik als ik weer in Utrecht zit. Kan ik niet binnen een kwartier in mijn bikini liggen, en elke dag op het balkon barbecuen.
Jazeker, deze typische Hollandse bezigheid wordt voortgezet op negen hoog. Margot en ik hebben een barbecue door de stad gesleept en lekker satéstokjes, hamburgers en gamba´s gegeten. Het wordt helemaal een hit, vanavond weer!! Net als op de camping!

Maar, even het serieuze werk, mijn tentamens beginnen over 2 weken....Eentje heb ik al gehaald, Spaans, met een 7.8, beters he?
Volgende week presentatie en dan maar studeren (op het strand met een roseeeetje in de hand) voor mijn examens.
Op 12 juni heb ik de laatste en de week daarna ga ik op pad met mij rugzak en tentje. Ben benieuwd hoe ik het ga hebben, zit ik ruim 3 weken met mezelf opgescheept. Ik zie het eigenlijk al helemaal voor me, alleen op de camping, voor mijn oranje tentje en de minigourmetset en maar gambas proberen warm te krijgen. Dan tot middernacht ´genieten´ van een slobberwijntje en een boek dat ik niet kan lezen omdat het waxinelichtje de hele tijd uit waait.

(Voordat iedereen weer denkt dat ik zwaar depressief ben/wordt, is nie zo)

Maar, eerst nog mijn verjaardag! Annemarieke is een paar dagen na mij jarig dus dat wordt een feestje bij een buitenbar op de pier, waar we zelf muziek mee kunnen nemen. Lekker op onze slippers dansen en cocktails drinken....

Nou, ik ga even verder met mijn samenvatting voor El Valor de la Libertad (fijne informatie he?). Ik zal proberen dit keer de mail maar 1 x te sturen, maar kan niks garanderen met deze computers.

Ajuuuus!

• 22 Mei 2007 - 11:22

Morena:

Hola chica!!

Maken er nog 4 leuke weken van en dan afscheid nemen :-( Moeten nog veel te veel doen....Naar het strand, AC, terrazas, strand, AC, whiskey-night, strand, naar AC, strand...Ow ja en ook nog tussendoor studeren ;-)

Besos

• 22 Mei 2007 - 12:11

Robin Brink:

Nog ff en dan kom ik met je meegenieten hoor!!Nog ander halve week!!
    Vrijdag bekefeesten,JEUJ!
    Spreek je binnekort!!
    Luf yah,
    Je bro

• 22 Mei 2007 - 12:47

Hollanda Boven!:

En.. de spaken van de trappers van de wielen van de banden van de velg van het stuur van het achterlicht van het frame van het zadel van de fiets van piet van pa... Hmm... nog even oefenen.

• 22 Mei 2007 - 13:07

Iris:

kim, shame on me, je had nog een verhaal te goed,maar tis eigenlijk helemaal niet boeiend aangezien dr niet gescord is natuurlijk.. ik onthoud het en vertel het over 4 weken in real life! tot snel babe en geniet nog even van alles, liefs

• 22 Mei 2007 - 13:18

Kim@Iris:

Vier weken? Plak er nog maar 3 bij aan, kom half juli pas terug. Ik weet dat het zwaar is, nog even volhouden. 15 juli Boode

• 22 Mei 2007 - 19:07

Lau:

dat klinkt heeeerlijk!!!!

• 23 Mei 2007 - 09:31

Ineke:

Op deze mooie dag, (ik zit nu te surveilleren) nog een keer gefeliciteerd Kim!!! We hopen dat je een superdag hebt! Enne.. slippers en coctails maken ons jaloers!

• 23 Mei 2007 - 11:27

Maartje:

Kimmie! gefeliciteerd nogmaals!! wat is 23 mei toch een mooie dag. Nog xtje heel veel plezier vandaag, in groningen schijnt de zon dus ik ga zo roseeee inslaan, beteej groeten aan Margot en veel succes met je tentamens! Emiel wil je ook graag feliciteren, hij vindt je een tof en lekker wijf! ik zeg: beteeeej nou daahaaag! kus kus

• 23 Mei 2007 - 11:41

Iris:

15 juli,ik zet um in de planning!! gefeliciteerd chica! maak er een mooie dag van!xx

• 25 Mei 2007 - 12:23

Lucky:

I'm so lucky lucky I'm so lovely lovely.. ik zeg: relaxed.wij pakken gewoon dat meeetrootje naar het strandje voor een lekker biertje bij dat americas cupje!kuss